Како да регистрирате сметка во Binarium
Водичи

Како да регистрирате сметка во Binarium

Добредојдовте на веб-страницата на Binarium Broker. Сега сте на страницата за регистрација кај брокерот за тргување Binarium. Платформата Бинариум е на пазарот за тргување од 2012 година и има повеќе од 50 илјади трговци ширум светот. Предноста на брокерот е што прифаќа трговци од сите земји освен САД, Канада и Израел. Исто така, во прегледот, можете да прочитате дека можете да започнете со тргување со минимален депозит од $5 и минимален облог 1 $ или еквивалент во валутата на сметката.
Како да започнете тргување со Binarium во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници
Водичи

Како да започнете тргување со Binarium во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници

Како да се регистрирате на платформата Binarium? Како што беше напишано претходно, платформата Бинариум создава поволни услови за своите трговци, како што се минимален депозит и б...
Зошто цитатите на Binarium се различни од оние на FOREX и други извори? Често поставувано прашање за сметки
Водичи

Зошто цитатите на Binarium се различни од оние на FOREX и други извори? Често поставувано прашање за сметки

Зошто цитатите на Binarium се различни од оние на FOREX и други извори? Можни причини вклучуваат: Цитатите од различни извори може малку да се разликуваат; Цитати...
Повеќејазична поддршка на Binarium
Водичи

Повеќејазична поддршка на Binarium

Повеќејазична поддршка Како меѓународна публикација што претставува меѓународен пазар, имаме за цел да допреме до сите наши клиенти ширум светот. Умешноста на многу јазици ги урива...