Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binarium
Водичи

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binarium

Денес би сакал да ја разгледам темата за заработка на бинарни опции од малку поинаков агол. Имено, да ви кажам за можноста да заработите пари на опции како партнер. Односно, учествувајте во придружната програма на брокери. Во овој случај, не мора сами да тргувате со бинарни опции. Само што станувате партнер на овој или оној брокер бинарни опции, ги добивате сите потребни материјали - банери, линкови, лизгачи итн. Следно, рекламирајте ја вашата придружна врска. Ако лицето кое дошло на вашата врска направи депозит (по правило, минималниот депозит е 200 долари), тогаш ја добивате вашата провизија. Често, износот на провизии се движи од 100 до 150 долари од еден депозит, во зависност од брокерот што ќе го изберете. На пример, провизијата е 100 долари, а провизијата е 150 долари. Има разлика, но во принцип и двете се значителни износи, па можете да работите со секој од брокерите. Иако за почетници, повторно не препорачувам премногу спреј. Прво изберете еден.
Повеќејазична поддршка на Binarium
Водичи

Повеќејазична поддршка на Binarium

Повеќејазична поддршка Како меѓународна публикација што претставува меѓународен пазар, имаме за цел да допреме до сите наши клиенти ширум светот. Умешноста на многу јазици ги урива...
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате во Binarium
Водичи

Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате во Binarium

Добредојдовте на веб-страницата на Binarium Broker. Сега сте на страницата за регистрација кај брокерот за тргување Binarium. Бинариум платформата е на пазарот за тргување од 2012 година и има повеќе од 50 илјади трговци ширум светот. Предноста на брокерот е што прифаќа трговци од сите земји освен САД, Канада и Израел. Исто така, во прегледот, можете да прочитате дека можете да започнете со тргување со минимален депозит од $5 и минимален облог 1 $ или еквивалент во валутата на сметката.
Зошто цитатите на Binarium се различни од оние на FOREX и други извори? Често поставувано прашање за сметки
Водичи

Зошто цитатите на Binarium се различни од оние на FOREX и други извори? Често поставувано прашање за сметки

Зошто цитатите на Binarium се различни од оние на FOREX и други извори? Можни причини вклучуваат: Цитатите од различни извори може малку да се разликуваат; Цитати...