Binarium Отвори сметка - Binarium North Macedonia - Binarium Северна Македонија

Како да отворите сметка на Binarium
Добредојдовте на веб-страницата на Binarium Broker. Сега сте на страницата за регистрација кај брокерот за тргување Binarium. Бинариум платформата е на пазарот за тргување од 2012 година и има повеќе од 50 илјади трговци ширум светот.

Предноста на брокерот е што прифаќа трговци од сите земји освен САД, Канада и Израел. Исто така, во прегледот, можете да прочитате дека можете да започнете со тргување со минимален депозит од $5 и минимален облог 1 $ или еквивалент во валутата на сметката.


Како да се регистрирате на платформата Binarium?

Како што беше напишано претходно, платформата Бинариум создава поволни услови за своите трговци, како што се минимален депозит и брзо повлекување пари, како и регистрација. Можете да се регистрирате со само неколку кликања користејќи ја вашата е-пошта или социјалните мрежи. Веднаш по регистрацијата, можете да пристапите до сите карактеристики на платформата за тргување.
Како да отворите сметка на Binarium
Важно е да ја користите само вашата адреса за е-пошта при регистрација. ќе треба да го потврдите подоцна.
Како да отворите сметка на Binarium
Откако ќе го поднесете формуларот, проверете ја вашата адреса за е-пошта. Таму ќе најдете писмо од binarium.com. Кликнете на врската во е-поштата и активирајте ја вашата сметка.
Како да отворите сметка на Binarium
Откако ќе ја потврдите регистрацијата преку е-пошта, ќе можете да се најавите на платформата користејќи ја лозинката што ја наведовте претходно. Откако ќе се најавите, можете да започнете со тргување на демо сметка или да направите депозит користејќи ги нашите бонус кодови и да тргувате за вистински пари.

Како резултат на тоа, можеме да кажеме дека регистрацијата на Бинариум е едноставна и прифатлива. За почетниците е многу потешко успешно да тргуваат и да заработат од тргувањето. Не заборавајте да вежбате на демо сметка и да тестирате различни стратегии, тоа ќе ви помогне да уживате од добиениот профит.


Како да се регистрирате со сметка на Facebook на Binarium

За да се регистрирате со сметка на Facebook , кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.

Во новиот прозорец што се отвора, внесете ги вашите податоци за најавување на Facebook:
Како да отворите сметка на Binarium
Како да отворите сметка на Binarium
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binarium.

Како да се регистрирате со сметка на Google+ на Binarium

За да се регистрирате со сметка на Google+ , кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.

Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.

Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google:
Како да отворите сметка на Binarium
Како да отворите сметка на Binarium
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.

Како да се регистрирате со VK сметка на Binarium

За да се регистрирате со VK сметка , кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.

Во новиот прозорец што се отвора, внесете ги вашите детали за најавување во VK:
Како да отворите сметка на Binarium
Како да отворите сметка на Binarium


Како да се регистрирате со ОК сметка на Binarium

За да се регистрирате со ОК сметка, кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.

Во новиот прозорец што се отвора, внесете ги вашите податоци за најавување за да се ОК:
Како да отворите сметка на Binarium
Како да отворите сметка на Binarium
Thank you for rating.