Binarium Hap llogari - Binarium Albania - Binarium Shqipëria

Si të hapni një llogari Binarium
Mirë se vini në faqen e internetit të Binarium Broker. Tani jeni në faqen e regjistrimit me ndërmjetësin tregtar Binarium. Platforma Binarium ka qenë në tregun tregtar që nga viti 2012 dhe ka më shumë se 50 mijë tregtarë në mbarë botën.

Avantazhi i ndërmjetësit është se pranon tregtarë nga të gjitha vendet, përveç SHBA-së, Kanadasë dhe Izraelit. Gjithashtu në rishikim, mund të lexoni se mund të filloni tregtimin me një depozitë minimale prej 5 dollarësh dhe një bast minimal 1 dollarë ose ekuivalent në monedhën e llogarisë.


Si të regjistroheni në platformën Binarium?

Siç është shkruar më parë, platforma Binarium krijon kushte të favorshme për tregtarët e saj, si një depozitë minimale dhe tërheqje të shpejtë të parave, si dhe regjistrim. Ju mund të regjistroheni vetëm me disa klikime duke përdorur emailin tuaj ose rrjetet sociale. Menjëherë pas regjistrimit, ju mund të përdorni të gjitha veçoritë e platformës tregtare.
Si të hapni një llogari Binarium
Është e rëndësishme të përdorni vetëm adresën tuaj të emailit kur regjistroheni. do t'ju duhet ta konfirmoni më vonë.
Si të hapni një llogari Binarium
Pas dorëzimit të formularit, kontrolloni adresën tuaj të emailit. Aty do të gjeni një letër nga binarium.com. Klikoni në lidhjen në email dhe aktivizoni llogarinë tuaj.
Si të hapni një llogari Binarium
Pasi të konfirmoni regjistrimin tuaj me email, do të mund të identifikoheni në platformë duke përdorur fjalëkalimin që keni dhënë më parë. Pasi të regjistroheni, mund të filloni të tregtoni në një llogari demo ose të bëni një Depozitë duke përdorur kodet tona të bonusit dhe të tregtoni për para të vërteta.

Si rezultat, mund të themi se Regjistrimi i Binariumit është i thjeshtë dhe i përballueshëm. Është shumë më e vështirë për fillestarët të tregtojnë me sukses dhe të fitojnë nga tregtimi. Mos harroni të praktikoni në një llogari demo dhe të provoni strategji të ndryshme, kjo do t'ju ndihmojë të merrni kënaqësi nga fitimi i marrë.


Si të regjistroheni me një llogari në Facebook në Binarium

Për t'u regjistruar me një llogari në Facebook , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.

Në dritaren e re që hapet, futni të dhënat tuaja të hyrjes në Facebook:
Si të hapni një llogari Binarium
Si të hapni një llogari Binarium
Pasi të keni klikuar në butonin “Identifikohu”, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binarium.

Si të regjistroheni me një llogari Google+ në Binarium

Për t'u regjistruar me një llogari Google+ , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.

Në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".

Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google:
Si të hapni një llogari Binarium
Si të hapni një llogari Binarium
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Si të regjistroheni me një llogari VK në Binarium

Për t'u regjistruar me një llogari VK , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.

Në dritaren e re që hapet, futni të dhënat tuaja të hyrjes në VK:
Si të hapni një llogari Binarium
Si të hapni një llogari Binarium


Si të regjistroheni me një llogari OK në Binarium

Për t'u regjistruar me një llogari OK, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.

Në dritaren e re që hapet, futni të dhënat tuaja të hyrjes në OK:
Si të hapni një llogari Binarium
Si të hapni një llogari Binarium
Thank you for rating.